11 טיפים לאפייה נכונה

1. קראו את המתכון מתחילתו ועד סופו


2. הכינו את המרכיבים מראש במיכלים על פי המשקלים והכמויות כנדרש


3. הביאו את כל החומרים לטמפרטורת החדר, פרט לאלה שבהגדרה צריכים להיות קרים או חמים יותר


4. הצטיידו בכל כלי המטבח הנדרשים למתכון הספציפי


5. אם אתם עומדים לעשות שימוש בחמאה, ובמרבית מתכוני האפייה אכן תצטרכו להשתמש בה, הכינו אותה מראש, וודאו שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר, רכה וקלה לעיבוד


6. הקצפת הביצים אף היא צריכה להתבצע בטמפרטורת החדר, אם כי הפרדת הביצים כדאי שתתבצע בעודן קרות


7. אם אתם נדרשים לבצע הקצפה של חלבונים, נסו לתזמן את ההקצפה לסוף תהליך האפייה ממש לפני שנכנסים לתנור, על מנת שישמרו על הנפח שלהם בצורה מקסימלית


8. קיפול הוא המונח המתאר הוספה הדרגתית של מרכיבים לתערובת, מבלי לפגוע בנפח של התערובת, ומבלי לפגוע בתכולת האוויר שלה. תמיד עדיף לבצע את הקיפול תוך כדי ערבוב, ובתוך קערה גדולה יותר ממה שהאינטואיציה אומרת לכם


9.  במידה ואתם מקפלים שתי תערובות, עליכם לבצע תחילה השוואת טמפרטורה ביניהן


10. לעוגות אישיות, למאפינס ולאינגליש קייק מומלץ להשתמש בתבניות חד פעמיות המותאמות למידות הנדרשות


11. עשר דקות לפני תום הזמן המוגדר, בדקו האם המאפה כבר מוכן

 
בתיאבון!!

 

טיפים לאפיה
מ.בדיר - קמח איכותי לתעשיה

03-9360430