קמח

ישנם המון סוגים שונים של קמח, לכן אין זה מפתיע שישנם קמח מסוימים אשר הינם הטובים ביותר עבור סוגים מסוימים של פרויקטי אפייה. אם אתם מחפשים הכיצד לכוונן את כישורי האפייה שלך, כדאי לכם ללמוד על קמח אחרים ואילו הם הטובים ביותר עבור סוגים מסוימים של דברי מאפה אשר יכולים לשדרג את האפייה שלכם.

 

 

כאשר אנו שוקלים את השוני של בין סוגי הקמח, יש גורם אחד חשוב מאוד שישפיע על התוצאה של האפייה שלכם באופן משמעותי: רמות החלבון. אחוזי חלבון נמוכים נותנים מאפים מרקם רך יותר. אם אתם רוצים לשפר את האפייה שלכם,. מדריך זה ינחה אתכם בחלק מסוגי הקמח החיוניים ביותר שיש שם בחוץ, ויעזור לכם להיות יותר מושכלים לגבי האפייה שלך.

 

 

קמח לחם הוא בחירה מצוינת ללחמי שמרים, בצק פיצה, לחמניות, ולחם פוקצ'ה.  לקמח לחם ספירת חלבון גבוהה יותר, מה שהופך את זה עדיף כשעובדים עם שמרים. זאת, משום ששמרים מייצרים גז פחמן דו חמצני, המסייע לעליית נפח הלחם, אבל זה גם נותן ללחם את התמיכה המבנית מגלוטן העוזר להחזיק את נפחו. אנו נדאג לספק לכם את הקמח המותאם לאפייה שלכם

 

 

לקריאה נוספת: כיצד טוחנים קמח

מ.בדיר - קמח איכותי לתעשיה

03-9360430